Bodycams huren

Bodycams huren voor korte of een langere periode? SMELT verhuurt tegen scherpe prijzen professionele bodycam camera’s door geheel het land aan professionele gebruikers. Voor, tijdens en na de huur staan wij klaar voor support en ontzorgen wij onze klanten met het transport en de installatie van de apparatuur en het videobeheer.

Voor meer informatie over onze bodycam huur oplossingen kunt u telefonisch contact opnemen of het contactformulier gebruiken.

+32 (0)3 36 135 36
Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie.

Bodycams huren begint bij SMELT

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan

Huren of Leasen van portofoons

Op maat bodycams huren

Voor iedere situatie en toepassing biedt SMELT een oplossing op maat! Vanzelfsprekend vindt u onze bodycams o.a. terug bij hulpdiensten/OOV (Openbare Orde en Veiligheid), openbaar vervoer en gemeentes maar ook binnen de transportsector, retail en de horeca worden vaker bodycams tijdelijk ingezet. Vanwege de korte periode kiezen evenementen en festivals nagenoeg altijd voor het huren van bodycams i.p.v. in deze apparatuur te investeren. Het huren van bodycams is dan ook een prima oplossing voor tijdelijke situaties waar u de veiligheid voor medewerkers en bezoekers moet kunnen waarborgen. De preventieve werking die uitgaat van de bodycam en de bewijslast indien zich wel wat voordoet zorgen voor een veilig gevoel voor alle betrokkenen. De bodycams zijn eenvoudig te integreren in bestaande videomanagementsystemen (VMS) en bewijsmanagementsystemen (EMS) wat alleen maar bijdraagt aan de flexibiliteit van het huren. Onze bodycams van Motorola en Edesix zijn te huur vanaf 1 dag tot zo lang u de materialen wenst te gebruiken. Voor periodes vanaf 1 jaar biedt SMELT ook de mogelijkheid om de apparatuur te leasen aan, zodat u zonder investering toch altijd voorzien bent van goed (periodiek) onderhouden kwalitatieve bodycams. Wij leveren verhuren bodycams vanaf enkele stuks tot in grote aantallen, waarbij wij in het laatste geval u vriendelijk willen verzoeken tijdig te reserveren om misgrijpen te voorkomen. Neem contact op met onze verhuurafdeling voor meer informatie, prijzen en voorwaarden. U kunt ons bereiken via +32 (0)3 36 135 36 of via het contactformulier op onze website.

Bodycams door heel nederland huren

SMELT levert haar bodycams en (verhuur)diensten door geheel Nederland op de door u gewenste locatie en halen na afloop van de verhuur uiteraard de goederen weer op. Daar waar nodig zorgen we voor support en bieden wij onze storingsdienst aan voor het geval dat er onverhoopt toch iets uitvalt. Vervangende apparatuur of extra bodycams hebben wij snel bij u afgeleverd door gebruik te maken van onze eigen bezorgdienst of een externe vervoersdienst. Kortom wij nemen u alle zorg uit handen. Laat u overtuigen van ons flexibele verhuurconcept en neem vandaag nog contact op met onze adviseurs voor een nadere kennismaking.

Waarom kiezen voor het huren van een bodycam

Wanneer u opzoek bent voor een tijdelijke oplossing kan het voordeliger zijn om gebruik te maken van huuroplossing dan het aankopen van bodycams. Wij rekenen graag met u mee wat voor uw organisatie gunstiger uitpakt. Wat het ook moge zijn, bij zowel huren, kopen als leasen kunnen wij u van dienst zijn met een compleet portfolio aan bodycams van verschillende fabrikanten. In geval van huur bent u te alle tijden verzekerd van goed onderhouden apparatuur die voldoet aan de kwaliteitseisen van vandaag inclusief service en support op locatie. In geval van huur weet u vooraf wat de prijzen per dag, week of maand zijn zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Maar we doen meer; Naast bodycams kunt u ook bij SMELT terecht voor portofoons, mobilofoons, pagingsystemen en bijbehorende netwerken. Daar waar nodig koppelen we bestaande systemen aan elkaar om de mogelijkheden optimaal te benutten. Wilt u meer informatie over onze huuroplossingen? Neem dan contact op met onze verhuurafdeling via het contactformulier of bel tijdens kantooruren naar +32 (0)3 36 135 36.

Onze verhuur bodycams

Bodycams Huren vaak voordeliger dan kopen

Ontdek de slimme weg naar effectieve beveiliging met onze bodycam verhuurservice. Ideaal voor evenementen, beveiligingswerkzaamheden of specifieke projecten waar tijdelijk extra toezicht vereist is. Het huren van bodycams biedt een kostenefficiënte en flexibele oplossing in vergelijking met de aanschaf. U bespaart op de initiële investering, onderhoud, en opslag, en blijft toch verzekerd van de nieuwste en meest geavanceerde technologie. Onze verhuurservice omvat topkwaliteit bodycams, alle nodige accessoires, en volledige ondersteuning tijdens de huurperiode - van één dag tot meerdere maanden. Voor langdurige behoeften bieden we ook aantrekkelijke lease-opties. Kies voor het economische voordeel en de flexibiliteit van het huren van bodycams. Voor meer informatie over onze service en voordelen, neem contact op via het contactformulier of bel ons tijdens kantooruren op +32 (0)3 36 135 36.

Ons assortiment

SMELT verkoopt megafoons van het bekende merk Monacor. Het merk biedt uitstekende kwaliteit en is gemakkelijk in gebruik. Hierdoor bent u verzekerd van het beste materiaal en biedt het de efficiëntie waar u naar op zoek bent. Graag informeren wij u verder over de producten en diensten die SMELT aanbiedt.

Waarom SMELT

SMELT staat voor eerlijk, merkonafhankelijk en deskundig advies en dat alles tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Samen met onze klanten kijken wij naar de communicatiebehoefte en wensen om zo de juiste oplossing te bieden. Dit maatwerk zit niet alleen in de apparatuur, maar ook in het netwerk, bereik (dekkingsgebied), eventuele accessoires, applicaties en/of koppelingen met andere systemen of processen. SMELT staat voor een duidelijke open communicatie met eerlijke feedback, om zo tot een opbouwende en succesvolle samenwerking te komen. SMELT Europe levert producten en diensten door geheel het land. De gecertificeerde medewerkers van SMELT zijn altijd getraind in de laatste technieken en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast mag u van ons flexibiliteit verwachten. Door onze jarenlange ervaring in de ondersteuning bij calamiteiten en binnen de evenementenbranche zijn we gewend en ingericht om snel te schakelen. Mocht u nog niet overtuigd zijn, dan laten wij onze klanten graag spreken; u kunt te allen tijde referenties bij ons opvragen.

Michel Frelink Michel Frelink

Onze partners en merken