Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

edesix-bodycams

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

EdeSix VB-200

De EdeSix VB-200 is een professionele videobadge bodycam om eenvoudig uit een perfect standpunt belangrijke momenten vast te leggen, die van grote waarde kunnen zijn voor het behandelen of oplossen van situaties. Deze bodycam heeft een extra grote opnamelens van 130 graden breed, waarmee het een breed perspectief filmt zodat er niks gemist wordt.

De bodycam is eenvoudig inzetbaar en voor het gebruik is geen uitgebreide training nodig, en maakt het daarom toegankelijk voor welke medewerker dan ook. De bodycamera legt zowel audio als video vast en is uitgerust met een HD-camera om accurate video-opnames te maken.

Omschrijving

De bodycam zal vele voordelen bieden voor medewerkers in bijvoorbeeld beveiligingsinstanties of hulpverleners. Daarnaast zal de aanwezigheid van een bodycam minder snel tot geweld uitlokken omdat alles vastgelegd wordt. Mochten situaties toch escaleren, levert de camera bewijsmateriaal op voor de navolging van het incident. De video- en audio-fragmenten worden veilig op de camera bewaard op de niet-verwijderbare SD-kaart en zijn gecodeerd.

Eenvoudig in gebruik

De bodycam is zeer eenvoudig te gebruiken en het opnemen vereist geen structurele stappen of handelswijze. Verschuif de schakelaar om de opname te starten of te stoppen. De grote knoppen zorgen ervoor dat je de knop eenvoudig activeert, ook met handschoenen aan. Er zijn meerdere draagaccessoires beschikbaar, waaronder Klick Fast voor een breed scala aan behoeftes en uniformen.

Opname van zeer helder beeldmateriaal

De belichte lens betekent dat u kunt profiteren van de pre-record-functie van de VB-200. Hiermee kunnen niet-opgenomen activiteiten teruggehaald worden met de bodycam en alsnog bekeken worden. De lens is zeer helder en is zowel overdag als in de nacht bruikbaar voor uitstekend beeldmateriaal. Dergelijke straatverlichting of interne verlichting is meer dan voldoende voor het vastleggen van bewijs.

Voldoende batterijduur voor een gehele shift

De VB-200 bevat een lithium-ion accu en is geïntegreerd in de bodycam. Voor het opladen hoeft de accu niet uit de bodycam gehaald te worden, maar kan in ze geheel aan de lader gezet worden. De batterijcapaciteit in stand-by modus bedraagt 48 uur, wat ervoor zorgt dat er voldoende batterijduur is voor operationele diensten. De opnamecapaciteit bedraagt 8 uur wanneer de accu volledig is opgeladen.

Toegang tot VideoManager

VideoManager is een geavanceerde softwaretool voor het beheren van videobeelden, systeemgebruikers en uw camerasysteem. Deze webgebaseerde backoffice geeft u volledige controle over uw volledige reeks VideoBadges- en VideoTag-camera’s.

>> Lees hier meer over de VideoManager.

Pakketinhoud van de EdeSix VB-200

ProductnaamEdesix VB-200 Bodycam
Modelnummer(s)VB-200
AccuStandaard Lithium ion batterij voor 8 uur opnemen
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Alternatieven

Algemene specificaties van de EdeSix VB-200

Afmeting en gewicht

Afmeting95mm x 62mm x 16mm
Gewicht127g zonder bevestigingsmateriaal en 137g met bevestigingsmateriaal
IP-normeringIP54

Batterij

Batterij TypeLithium-ion
Batterij verwijderbaarNee, niet door gebruiker
Batterij Laadtijd3 uur met dockingstation en 6 uur met USB-kabel
Batterij stand-by tijd48 uur

Audio

Audio OpnameJa

Camera

Camera knoppen1 knop boven op camera om opname te starten of te stoppen
Camera lens invalshoek 130 graden gezichtsveld
Camera dag- en nachtmodusOndersteunt omstandigheden met weinig licht tot 2 lux
Camera notificatiesVisueel opnamelicht en hoorbare pieptoon om de gebruiker op de hoogte te stellen van opname aan / uit

Video en Opname

Video formatMP4
Video resolutie1280 x 720 (HD)
Video frame rateMaximaal 30 frames per seconden
Video opslag capaciteit16GB

Beveiliging

Beveiliging opslagmedia De VB-200 verschijnt niet als een USB-opslagapparaat en kan geen bestanden ontvangen terwijl het is verbonden met een netwerk.
Beveiliging Audit trailGebruiks-, bewerkingen- en opnamegegevens allemaal vastgelegd en geïndexeerd.
Opname bekijken, kopiëren en verwijderenDe VB-200-gebruiker kan geen opnames rechtstreeks vanaf het apparaat of de camera openen, bekijken of verwijderen zonder de juiste autorisatie

Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van bodycams kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.