Hytera VM550D bodycam

De Hytera VM550D is een innovatieve bodycam ontworpen om met gemak belangrijke momenten vast te leggen vanuit het perspectief van de drager. Deze stijlvolle bodycam heeft een focus die bijna onbeperkt is, zodat er niets gemist wordt. De bodycam biedt vele voordelen voor bijvoorbeeld bev... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Hytera VM550D is een innovatieve bodycam ontworpen om met gemak belangrijke momenten vast te leggen vanuit het perspectief van de drager. Deze stijlvolle bodycam heeft een focus die bijna onbeperkt is, zodat er niets gemist wordt. De bodycam biedt vele voordelen voor bijvoorbeeld beveiligingsinstanties, hulpverleners of iedereen die op zoek is naar een betrouwbare manier om gebeurtenissen vast te leggen.

Ongecompliceerd in gebruik

Het gebruik van de VM550D is uiterst eenvoudig. Het vereist geen ingewikkelde stappen of procedures. De camera heeft een reeks eenvoudige aanrakingen en drukknoppen voor alle functionaliteit en programmering. Met de druk op een knop kun je een alarm naar andere apparaten in je netwerk sturen. De bodycam is licht van gewicht en ontworpen om op je lichaam te worden gedragen, waardoor hij gemakkelijk is in gebruik.

Uitstekende beeld- en geluidskwaliteit

De VM550D legt video's vast tot 1080p en 16MP JPG's, waardoor je verzekerd bent van heldere en gedetailleerde opnames. Daarnaast profiteer je van de dual-microfoontechnologie, die zorgt voor helder geluid tijdens het opnemen. Zo mis je geen enkel detail.

Betrouwbare batterijduur

De VM550D biedt een indrukwekkende batterijduur. Als je video continu opneemt, gaat de camera tot 7 uur mee. Dit zorgt ervoor dat je tijdens je diensten nooit zonder stroom komt te zitten. Het laden van de batterij voor de VM550D neemt ongeveer 4 uur in beslag.

Remote Speaker Microphone (RSM)

De Hytera VM550D is niet alleen een bodycam, maar fungeert tevens als een krachtige Remote Speaker Microphone (RSM). Deze functie biedt de mogelijkheid om te communiceren via traditionele DMR portofoons waarmee de bodycam via Bluetooth is gekoppeld. De ingebouwde PTT (Push-to-Talk) knop op de bodycam stelt gebruikers in staat om direct en eenvoudig te communiceren zonder dat ze hun portofoon hoeven te hanteren. Hierdoor kunt u uw communicatie-uitrusting stroomlijnen en handen vrij houden voor andere taken.

Dit in combinatie met zijn hoogwaardige video- en audio-opnamefuncties, maakt de VM550D een veelzijdige tool die de veiligheid en de efficiëntie van uw team kan verhogen. Of u nu een situatie moet documenteren voor later bewijs, of in realtime moet communiceren met teamleden, de VM550D biedt de functionaliteit die u nodig heeft in een duurzaam, draagbaar pakket.

hytera-portofoons

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Hytera
Artikelnummer VM550D
Productnaam Hytera VM550D bodycam

Afmeting en gewicht

Afmeting 86.5mm x 55mm x 26mm
Gewicht 145g (inclusief batterij)

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion
Batterij verwijderbaar Ja, eenvoudig door gebruiker
Batterij Laadtijd 4 uur
Batterij Opname modus * Tot 7 uur bij continu video-opnamen

Audio eigenschappen

Audio Opname Ja

Video eigenschappen

Video format H.264-indeling
Video resolutie 1080p, 720p, 480p
Video frame rate 30FPS op 1080P, 720P en 480P, 60FPS op 720P
Video opslag capaciteit 16 GB/32 GB/64 GB/128 GB (verschillende modellen)

Camera eigenschappen

Camera knoppen Ja zowel voor het maken van een video als het schieten van een foto
Camera lens invalshoek 0.8 m - infinity
Camera dag- en nachtmodus Ja

Wi-Fi eigenschappen

WiFi Specificaties 802.11 b/g/n, ondersteuning AP en STA modi (optioneel)
Wi-Fi Beveiliging WPA2-PSK

Beveiliging eigenschappen

Bodycams huren
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van bodycams kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven