Motorola VB400 bodycam

De Motorola VB400 is een variant van de nieuwste cameratechnologie van de bodycams. Met deze nieuwe generatie aan bodycams die op het lichaam gedragen wordt, kunnen belangrijke momenten vastgelegd worden en kan een beter oordeel gegeven worden over bepaalde situaties. Met behulp van deze b... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola VB400 is een variant van de nieuwste cameratechnologie van de bodycams. Met deze nieuwe generatie aan bodycams die op het lichaam gedragen wordt, kunnen belangrijke momenten vastgelegd worden en kan een beter oordeel gegeven worden over bepaalde situaties. Met behulp van deze bodycam heeft u dus een betere controle over uw medewerkers. De VB400 is dan ook vooral ontwikkeld om een team aan medewerkers te beschermen en om bij te dragen aan de professionaliteit van de werkzaamheden. De VB400 is voorzien van een lange batterijduur en kan tot wel 12 uur opnemen wanneer deze volledig is opgeladen. De stand-by tijd op een volle accu bedraagt maar liefst zes maanden en kan dan ook nog drie uur filmen.

De Full HD 1080p camera zorgt ervoor dat de VB400 nauwkeurig beelden vastlegt vanuit het standpunt van de drager. Deze bodycam is dan ook ontworpen voor het leveren van transparantie, het beschermen van mensen en het bijdragen aan professionaliteit. Daarnaast is de audiofunctie zo ingesteld dat achtergrondgeluid automatisch wordt weggefilterd middels achtergrondgeluidonderdrukking.

Diverse opnamemogelijkheden

Met de VB400 is het mogelijk om een bluetooth-sensor te configureren, waarna de bodycam automatisch met opnemen zal starten. Verder is het mogelijk om van meerdere personen de bodycam gelijktijdig te laten opnemen wanneer ze bij elkaar in de buurt komen. Dit is vooral bedoeld om dergelijke incidenten vanuit verschillende standpunten vast te leggen. Daarnaast is het mogelijk om via een Wi-Fi netwerk of 4G-hotspot videobeelden live te streamen naar collega’s op afstand.

Pre en post-record

Met de optie om pre- en post-record in te schakelen, kunt u toegang krijgen tot beelden voor- en na de opname zodat de context van een incident of situatie beter in kaart gebracht kan worden. Met deze functionaliteit zult u dus ook toegang krijgen tot beeldmateriaal wat anders nooit vertoond had kunnen worden, omdat de opname-knop niet geactiveerd was.

Robuust ontwerp

Om een bodycam veelzijdig in te zetten is het nodig dat deze bestand is tegen externe factoren. Zo is de hard-case behuizing zo gemaakt dat deze geschikt is voor omgevingen in de regen, sneeuw of stof. Verder is de bodycam getest op militaire normen, zodat in welk werkveld dan ook, deze bodycam moeiteloos mee kan. Met de grote centrale knop en de robuuste zijschakelaar kunt u de bodycam eenvoudig bedienen, zelfs als u handschoenen aan heeft.

motorola-bodycams

Pakketinhoud

De VB400 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola VB400 Bodycam
Modelnummer(s) VB400
Accu Standaard Lithium ion batterij voor 12 uur opnemen
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Motorola VB400 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer VB400
Productnaam Motorola VB400 bodycam

Afmeting en gewicht

Afmeting 68mm x 89mm x 26.6mm
Gewicht 162g met bevestigingsmateriaal

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion
Batterij verwijderbaar Nee, niet door gebruiker
Batterij Laadtijd 8 uur
Batterij stand-by tijd * 96 uur
Batterij Opname modus * Tot 12 uur bij gebruik met optimale camera-instellingen

Audio eigenschappen

Audio Opname Ja, Dubbele microfoon

Video eigenschappen

Video format H.264-indeling met H.265 in toekomstige release
Video resolutie 1920 x 1080p, 1280 x 720p en 640 x 360p
Video frame rate Maximaal 30 frames per seconden
Video opslag capaciteit 64GB

Camera eigenschappen

Camera knoppen Vijf softwarematig configureerbare schakelaars (bovenste schakelaar, twee kleine schakelaars aan de voorkant en grote centrale schakelaar) en een schuifschakelaar (aan de zijkant gemonteerd)
Camera lens invalshoek 120 ° horizontaal, 65 ° verticaal, 140 ° diagonaal
Camera dag- en nachtmodus Ondersteunt omstandigheden met weinig licht tot 0,2 lux
Camera notificaties Configureerbare LED's, hoorbare en trillingswaarschuwingen en meldingen

Wi-Fi eigenschappen

WiFi Specificaties 802.11 a/b/g/n (2.4GHz & 5GHz)
Wi-Fi Beveiliging WPA2-PSK
Wi-Fi Streaming 640x360 25 of 30 frames per seconden

Beveiliging eigenschappen

Beveiliging opslagmedia De VB400 wordt niet weergegeven als een USB-opslagapparaat en kan geen bestanden ontvangen terwijl deze is verbonden met een Wi-Fi-netwerk
Beveiliging Audit trail Gebruiks-, bewerkingen- en opnamegegevens allemaal vastgelegd en geïndexeerd.
Opname bekijken, kopiëren en verwijderen De VB400-gebruiker kan geen opnames rechtstreeks vanaf het apparaat of de camera openen, bekijken of verwijderen zonder de juiste autorisatie
Bodycams huren
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van bodycams kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven