Motorola VT100 bodycam

De Motorola Solutions VT100 is een bodycam die ontworpen is om live-momenten vast te leggen van een medewerker. De bodycam dient op het lichaam gedragen te worden en biedt een live perspectief vanuit de persoon. De bodycam levert zowel video als audio en kan zo alle belangrijke momenten va... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola Solutions VT100 is een bodycam die ontworpen is om live-momenten vast te leggen van een medewerker. De bodycam dient op het lichaam gedragen te worden en biedt een live perspectief vanuit de persoon. De bodycam levert zowel video als audio en kan zo alle belangrijke momenten vastleggen via één druk op de knop. De bodycam levert 720p HD videoresolutie en kan een alarm verzenden naar betrokkenen. Met het dragen van een bodycam stimuleert u een veilige werkomgeving, wat hedendaags altijd de prioriteit heeft. Met zijn Wi-Fi-streamingmogelijkheden kan de VT100 tot 1,5 uur video en audio opnemen en streamen, wanneer deze volledig is opgeladen.

Druk op de record-button om directe video op te nemen en daarbij een waarschuwing te melden naar betrokkenen of de meldkamer. Met deze bodycam kunnen betrokken personen sneller een antwoord bieden op incidenten. Hiermee kunt u uw mensen beschermen en zullen uw medewerkers zich daardoor extra beschermd voelen.

Klantvriendelijke verschijning

De bodycam is vrij aanpasbaar naar de kleuren of logo van uw organisatie aan de voorkant met behulp van de front-tag. Hierdoor heeft het de uitstraling als onderdeel van uw bedrijfskleding. Hiermee biedt u omstanders een extra geruststelling en komt de bodycam als een betrouwbare gadget over.

Leg bewijst vast

Dankzij de aanwezigheid van de bodycam die op het lichaam gedragen wordt, zorgt het er snel voor dat moeilijke situaties gekalmeerd kunnen worden bij het herkennen van de bodycam. Hiermee stelt u niet alleen u zelf in bescherming, maar ook uw omgeving. Verder zijn de videofragmenten op de VT100 goed beveiligd om zo fraude van het beeldmateriaal te voorkomen.

Toon verantwoording aan

Personeel die in contact staan met klanten kunnen met behulp van de bodycam hun onschuld bewijzen wanneer ze geconfronteerd worden over een verdachte situatie of beschuldiging. De bodycams kunnen deze mogelijke beschuldigingen of discussies weerleggen met behulp van het opgenomen videomateriaal.

Integratie in beveiligingsactiviteiten

Grote organisaties waarbij meerdere bodycams gedragen zullen worden, hebben een efficiënte methode nodig om snel toegang te krijgen tot meerdere bodycams en om zo de omgeving te monitoren. Ook kan er snel de best beschikbare camera gekozen worden om zo vanuit een dergelijke controlekamer de situatie te bekijken. Door middel van een RFID-tag kan snel gezien worden welke medewerker toegeschreven is aan welke bodycam, wat erg handig is als er beeldmateriaal aanwezig is van een geschil met een klant of collega.

motorola-bodycams

Pakketinhoud

De VT100 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Modelnummer(s) VT100
Accu Standaard Lithium ion batterij voor 3 uur opnemen
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Motorola VT100 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer VT100
Productnaam Motorola VT100 bodycam

Afmeting en gewicht

Afmeting 80mm x 51mm x 22mm
Gewicht 72g

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion
Batterij verwijderbaar Nee, niet door gebruiker
Batterij Laadtijd 5 uur
Batterij stand-by tijd * 96 uur
Batterij Opname modus * 3 uur
Batterij Stream modus * 1 1/2 uur

Audio eigenschappen

Audio Opname Ja

Video eigenschappen

Video format H.264.
Video resolutie 1280 x 720 HD
Video frame rate Maximaal 30 frames per seconden
Video opslag capaciteit 16GB

Camera eigenschappen

Camera knoppen Twee knoppen aan de achterkant, die beide kunnen worden gebruikt om de opname te starten en te stoppen.
Camera lens invalshoek 130 graden gezichtsveld
Camera notificaties Visueel opnamelicht en trillingen om de gebruiker op de hoogte te stellen van opname aan / uit.

Wi-Fi eigenschappen

WiFi Specificaties 802.11 b/g/n (2.4GHz WiFi).
Wi-Fi Beveiliging WPA2-PSK.
Wi-Fi Streaming 640x360 15 frames per seconden

Beveiliging eigenschappen

Beveiliging opslagmedia VT100 verschijnt niet als een USB-opslagapparaat en kan geen bestanden ontvangen terwijl deze is verbonden met een Wi-Fi-netwerk.
Beveiliging Audit trail Gebruiks-, bewerkingen- en opnamegegevens allemaal vastgelegd en geïndexeerd.
Opname bekijken, kopiëren en verwijderen De VT100-gebruiker kan geen opnames rechtstreeks vanaf het apparaat of de camera openen, bekijken of verwijderen zonder de juiste autorisatie
Bodycams huren
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van bodycams kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven