Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

motorola-bodycams

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola VT50

De Edesix VT50 (VideoTag) is een nieuwe bodycam met het compactste ontwerp in zijn soort. Deze VT50 integreert u naadloos met uw bestaande apparatuur, waarmee u video van hoge kwaliteit via wifi naar de controlekamer kunt streamen. Met de aanwezigheid van deze bodycam kunnen medewerkers op de voorgrond beschermd worden op momenten die ertoe doen. De bodycam combineert beveiliging met locatiebepaling, omdat deze aangesloten kan worden op de handige VideoManager. Hiermee is deze bodycam een oplossing voor allerlei beveiligingsdoeleinden voor werknemers, beveilingspersoneel of openbare orde. Met een batterij stand-by modus van zes maanden met toegang tot directe opnamemodus, is de VT50 op welk moment dan ook, gelijk te gebruiken middels de eenvoudige bediening.

Omschrijving

De bodycams worden vaak gebruikt om mensen te beschermen en om belangrijke momenten vast te leggen, maar ook draagt dit middel bij aan de professionaliteit van uw team. Met 720p HD video-opname zendt deze bodycam zeer helder en gedetailleerd beeld. De audio zorgt dat in de gebruikersomgeving alle geluiden vastgelegd worden en verstaanbaar terug te luisteren zijn. Met deze kwalitatieve eigenschappen legt deze bodycam een zeer betrouwbare opname vast, die mogelijk waardevol kan zijn voor bewijs of naslagwerk. Ook worden achtergrondgeluiden weg gefilterd middels de aanwezige Noise Cancelling. Gebeurtenissen vanuit het perspectief van de gebruiker kunnen nu veel beter geanalyseerd worden dan mogelijk aanwezige vaste camera-installatie.

Lichter en compacter dan dit bestaat niet

Medewerkers die veelal in contact staan met burgers of klanten willen deze bodycam natuurlijk graag dragen op een discrete manier, om zo niet te veel op te vallen. Wel moet de aanwezigheid van de bodycam herkenbaar zijn voor omstanders en niet te veel in de weg zitten tijdens de uitoefening van werkzaamheden. Met een gewicht van slechts 27 gram is de VT50 de lichtste bodycam van Motorola Solutions. Dit compacte ontwerp zorgt ervoor dat dit model zeer makkelijk te integreren is in bestaande bedrijfskleding, voor een ongeëvenaarde flexibiliteit.

Streamen kan eenvoudig via Wi-Fi

De mogelijkheid tot vastleggen van activiteiten of gesprekken kan essentieel zijn voor het creëren van een veilige werkomgeving van medewerkers. Wi-Fi streaming stelt het team in staat om in realtime beelden te ontvangen en te kijken zodat er mogelijk snel kan worden op situaties. Via de HD video-kwaliteit kunt u zeer allesomvattend beeld vastleggen en met een limiet van 1 uur opname wanneer de accu volledig is opgeladen, kunt u de opnameknop indrukken wanneer dit van belang is. Deze live-streaming zorgt ervoor dat medewerkers zich beschermd en veilig voelen.

Eén druk op de knop

Om de opname snel te kunnen starten zonder uitgebreide instructies is deze VT50 voorzien van een zeer makkelijke bediening. Middels één druk op de knop kan een opname gestart worden zodat er geen beelden gemist worden op momenten die cruciaal zijn. Het beheer van deze bodycams vooraf de werkzaamheden is ook zeer eenvoudig. Er kan snel een bodycam aan een medewerker toegewezen worden zodat deze gelijk op pad kan om zijn werkzaamheden uit te oefenen, zonder uitgebreid registratieproces bij elke shift.

Toegang tot VideoManager

VideoManager is een geavanceerde softwaretool voor het beheren van videobeelden, systeemgebruikers en uw camerasysteem. Deze webgebaseerde backoffice geeft u volledige controle over uw volledige reeks VideoBadges- en VideoTag-camera’s.

>> Lees hier meer over de VideoManager.

Pakketinhoud van de Motorola VT50

ProductnaamMotorola VT50 Bodycam
Modelnummer(s)VT50
AccuStandaard Lithium ion batterij voor 1 1/2 uur opnemen
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola VT50

Afmeting en gewicht

Afmeting42mm x 42mm x 22.5mm met clip en 16mm zonder clip
Gewicht29g inclusief clip
IP-normeringIP54

Batterij

Batterij TypeLithium-ion
Batterij verwijderbaarNee, niet door gebruiker
Batterij Laadtijd3 uur
Batterij stand-by tijd96 uur
Batterij Opname modus1 1/2 uur
Batterij Stream modus1 uur

Audio

Audio OpnameJa

Camera

Camera knoppen Eén knop bovenop, die kan worden gebruikt om de opname te starten en te stoppen.
Camera lens invalshoek130 graden gezichtsveld
Camera notificatiesVisueel opnamelicht en hoorbare pieptoon om de gebruiker op de hoogte te stellen van opname aan / uit

Video en Opname

Video formatH.264.
Video resolutie1280 x 720 HD
Video frame rateMaximaal 30 frames per seconden
Video opslag capaciteit16GB (VT50) en 128GB (VT50-XLR)

Wi-Fi

WiFi Specificaties802.11 b/g/n (2.4GHz WiFi).
Wi-Fi BeveiligingWPA2-PSK.
Wi-Fi Streaming640x360 15 frames per seconden

Beveiliging

Beveiliging opslagmediaVT50 verschijnt niet als een USB-opslagapparaat en kan geen bestanden ontvangen terwijl deze is verbonden met een Wi-Fi-netwerk.
Beveiliging Audit trailGebruiks-, bewerkingen- en opnamegegevens allemaal vastgelegd en geïndexeerd.
Opname bekijken, kopiëren en verwijderenDe VT50-gebruiker kan geen opnames rechtstreeks vanaf het apparaat of de camera openen, bekijken of verwijderen zonder de juiste autorisatie

Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van bodycams kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.